U toku je sastanak predsednika Vučića sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije! USKORO ĆE SE PREDSEDNIK OBRATITI NARODU

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, sa kojima će razgovarati o pregovorima vođenim u Briselu.

Sastanku u Palati Srbija, koji je počeo nešto posle 11 sati, prisustvuju i premijerka Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, predsednik Srpske liste Goran Rakić, potpredsednici SL Igor Simić, Dalibor Jevtić, Milan Radoičić gradonačelnici sa severa KiM, predstavnici institucija…

Nakon razgovora sa Srbima sa KiM, predsednik Vučić će se, oko 13.30, obratiti javnosti, što će biti njegovo prvo obraćanje nakon poslednje runde dijaloga Beograda i Prištine na najvišem nivou, u četvrtak u Briselu, koja nije donela rezultat.

Vučić je u četvrak iz Brisela poručio da je to bio težak dan za Srbiju, kao i da će nastaviti da se bori za mir i stabilnost.

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković najavljujući današnje obraćanje predsednika, rekao je da će to biti „jedno njegovih od najznačajnijih obraćanja“, u kojem će govoriti o ponašanju Kurtija u Briselu kao i o aktuelnoj situaciji, dijalogu, predlozima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare