U PREVRTANJU AUTOBUSA KOD LESKOVCA više od 20 povređenih : Među njima deca, muškarac na hitnoj operaciji, jedna osoba poginula

Jedna osoba je poginula u prevrtanju autobusa na auto-putu Leskovac-Niš, a povređeno je više od 20 osoba, među kojima i dete.

Niška Hitna pomoć je sa četiri ekipe prevezla petoro povređenih u Urgentni centar u tom gradu, dok je leskovačka dovezla dvoje, te je u Nišu trenutno sedmoro povređenih. Na odeljenju opservacije nalazi se devojčica (5) i pet ženskih osoba. Svi pacijenti su svesni, komunikativni i stabilnih vitalnih parametara. U toku je dijagnostika i utvrđuje se stepen povreda.

Kako potvrđuju iz UKC Niš, među povređenima koji su zbrinuti u Nišu je zbrinut i jedan dečak (13). On je primljen sa nagnječenjem stomaka na opservaciju i dalju dijagnostiku.

Među povređenima je i muškarac (53), koji je zadobio otvoreni prelom ruke i prelom rebara. On je hitno uveden u salu i operacija je u toku.

U leskovačku bolnicu upućeno je 15 povređenih. Kod svih se utvrđuje stepen povreda. Kako saznajemo, u autobusu je bilo oko 30 putnika, a prava je sreća da je velik broj ljudi iz autobusa sišlo u Leskovcu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare