SRAMNO! Pretučena vlasnica trafike kod Vršca zbog kese kikirikija: „Devojka je počela da je čupa, šamara i cepa haljinu“

Vlasnica trafike pretučena je u mestu Uljma kod Vršca. Stravičan napad na nesrećnu ženu dogodio se kada je devojka pokušala da je prevari.

Kako suprug žene koja je pretrpela nasilje objašnjava, ona je napadnuta od strane devojke koja je prethodno pokušala da izrši manju krađu.

– Devojka je prišla trafici i tražila kikiriki od 80 dinara nudeći 5000 dinara da plati. Kada je trebala da da novac ona je rekla vlasnici da ona prvo njoj da proizvod pa će ona da plati. Nakon što je žena to odbila, jer je devojku prepoznala od pre šest meseci kada se poslužila istim trikom, devojka je zgradbila kikiriki i koji je žena držala u ruci i počela da beži – prepričava nemili događaj suprug, prenosi Telegraf.

Kako tvrdi, događaj od pre pola godine je završen bez nasilja, dok je ovaj put, nažalost, žena pretrpela povrede i traume.

– Moja supruga je izašla za njom iz strafike, nakon čega je ona nju počela da čupa, šamara i cepa garderobu – priča uzrujani muž.

On dodaje da je devojku sa mesta događaja automobilom udaljio mlađi bračni par.

– Jedna devojka sa mužem je stajala u blizini. Oni su nju ubacili u automobil i odvezli van sela. Kasnije su se vratili na mesto događaja i rekli da oni nju ne poznaju i da nemaju nikakve veze sa njom i da su je samo odvezli jer joj je trebao prevoz, što su ponovili i u policiji – objašnjava suprug.

On naglašava da njegova žena vuče velike traume od tog događaja i da se veoma loše osećaju, pa žele ovim putem da obaveste i druge ljude kako ne bi doživeli situaciju sličnu njihovoj.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare