POLIO SE BENZINOM I ZAPALIO! Jeziva svedočenja o užasu u Čačku: Verovatno se radi o muškarcu čiji nestanak je prijavljen policiji! 

Spaljeno telo muškarca koje je danas pronađeno u šumi u blizini groblja u čačanskom naselju Loznica najverovatnije pripada muškarcu čiji nestanak je ranije prijavljen policiji.

Jeziv prizor ugljenisanog tela u šumarku, gde obično ljudi rano ujutru šetaju pse, zatekao je Čačanin, koji je odmah pozvao policiju. 

Pored leša pronađeni su ostaci zapaljene odeće, kao i njegove lične stvari, što će policiji olakšati posao u identifikaciji.

– Šetala sam psa, i odjednom nam policija nije dozvolila da nastavimo šetnju kroz šumu. To je stvarno bilo užasno, videla sam ugljenisano telo. Sva sam se naježila – ispričala je  za Novosti Čačanka koja je u nedelju slučajno naletela na mesto stravičnog događaja.

– Policija je uz zvuke sirena projurila pored naših kuća, po svemu sudeći izgleda da je muškarac izvršio samoubistvo tako što se na groblju polio benzinom – kaže za RINU jedan od očevidaca.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare