„SAT VREMENA PUCA IZ KARABINA, ISPALIO JE VIŠE OD 100 METAKA!“ Očevidac masakra na Cetinju: „Ujak je prišao da ga zaustavi, a on ga je samo upucao, STAJAO SAM PORED NJEGE“

„Evo sat vremena već puca sa karabinom, ispalio je više od sto metaka“.

Ovo su juče bile reči Cetinjanina koji je prisustvovao nezapamćenom masakru u kojem je Vuk Borilović ubio deset ljudi, među kojima je i dvoje dece. Njega je potom likvidirao meštanin naselja Medovina.

Prema njegovim rečima, Vuk je nekoliko dana ranije kupio kameru koju je postavio da snima komšije koji mu „bacaju magiju i kradu stvari ispred kuće“.

– Ubio je one koji su mu bili krivi. On je porodičan čovek, ima dvoje dece, ali i kratak fitilj, naveo je juče Cetinjanin i rekao da je Vuk iz „poštene porodice“, prenosi Blic.

Kako dalje očevidac priča, Boriloviću je u jednom trenutku hteo da priđe zajedno sa njegovim ujakom Đurišićem koji je pokušao da spreči da ubije još nekoga.

– Ujak mu je prišao je i rekao: „Stani, Vučko“. On mu je odgovorio: „Što si ti došao, ko te je poslao“ i samo ga je upucao. Ja sam stajao pored i nisam znao gde sam, Đurišić je pao mrtav pored mene – priča on.

Prema rečima očevica, u trenutku pucnjave nije mogao niko da mu priđe.

– Nema te policije koja može sad da mu priđe. Najpoštenije bi bilo da ubije sam sebe. Ima para, živi lepo, ima kuću, sve ima, samo eto, nema kefalo – rekao je on dok je trajala pucnjava.

Podsetimo, Vuk Borilović (34), Cetinjanin koji je juče počinio nezapamćeni masakr kada je ubio 10 ljudi, među kojima je i dvoje dece, a njega je potom likvidirao Neno Kaluđerović, meštanin naselja Medovina. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare