„POBIO SAM TVOJU I MOJU FAMILIJU!“ Ovo su SVE ŽRTVE Vukovog krvavog pira na Cetinju: Ubio dvoje dece, majku, pa NASTAVIO DALJE DA REŠETA 

Cetinjanin Vuk Borilović (34) u 15.30 juče započeo je svoj krvavi pir u stanu podstanara, a potom je nastavio da ubija svakoga koga je sreo.

Prema zvaničnim podacima, Borilović je oko 15.30 sati ušao u stan kod svojih podstanara i na vratima ubio jedanaestogodišnjeg M. potom njegovog tri godine mlađeg brata, a onda kroz prozor pucao i u njihovu majku – Natašu Pajović Martinović, prenosi Blic.

Nakon što ih je usmrtio, pozvao je njihovog oca i supruga Miloša Martinovića i rekao mu: „Pobio sam i tvoju i moju familiju“, tvrde sagovornici Vijesti iz Uprave policije.

Nakon što je ubio tri člana porodice Martinović, Vuk Borilović, inače i sam otac troje dece, upao je u kuću komšija Drecuna. Odmah je ubio Danijelu i Dimitrija Drecuna, a na pragu kuće i sina im Rajka (56).

Teško je ranio unuka i sinovca nesrećnih ljudi Aleksandra Drecuna (32). Rajko je ubijen kada je potrčao ka roditeljskoj kući čuvši pucnjavu.

Borilović nije poštedeo ni svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda je pobio komšije Milana Mitrovića (37) i Aleksandru (52) i Danijelu Radunović (51). 

Nije se zaustavio ni tu. Prema zvaničnim informacijama crnogorske policije, potom je nastavio dalje i ranio je još četvoro komšija – Slavicu Zvicer, Filipa Đurkovića, Milevu Ramadanović i Darinku Čelebić, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji je pokušavao da ga obuzda!

Direktor Uprave policije (UP) Zoran Brđanin, kasno sinoć saopštio je da je, prema za sada poznatim okolnostima, Borilović prve žrtve – Martinoviće, ubio oko 15.30 časova:

– Pucao je na porodicu čiji su članovi boravili u prostorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina. On je, tom prilikom, upotrebom vatrenog oružja, lovačke puške, lišio života dvoje dece, jedno starosti osam, a drugo jedanaest godina i ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla povredama. Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike ovog naselja, kojom prilikom je lišio života još sedam osoba, a ranio šest – kazao je Brđanin, prenosi Blic.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare