UDARNA VEST! Direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Goran Bojović ZLOSTAVLJAO SVOJU POMOĆNICU, užas gledale sekretarica i jedna službenica 

Direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije Goran Bojović verbalno i fizički je zlostavljao svoju pomoćnicu Maju Obradović, saznaje „Blic“.

Kako se vidi na snimku koji kruži društvenim mrežom Tviter, Bojović je pomoćnicu direktora Maju Obradović u jednom trenutku uhvatio za vrat, sve vreme joj se unosio u lice i vikao na nju, a u drugom momentu je udario po licu. U trenutku dok se direktor iživljavao nad svojom pomoćnicom, u kancelariji su se, kako saznajemo, nalazile i sekretarica Andrea Bjelobrk, a žena koja se vidi na momente kako stoji kod vrata je Dragana D.

Više javno tužilaštvo je danas, ubrzo nakon objavljivanja jezivog snimka, izdalo nalog Drugom osnovnom javnom tužilaštvu za privođenje Gorana Bojovića zbog napada na radnicu.

„Koordinator za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu izdao je nalog da se odmah privede muško lice sa snimka koje nasrće na jednu od žena koja se nalazi u prostoriji. Po nalogu će postupati nadležno Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje će sprovesti i sve druge neophodne radnje u ovom slučaju, u cilju utvrdjivanja da li se u radnjama učesnika događaja stiču elementi krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti“, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.

Podsetimo, na društvenoj mreži Tviter, juče u toku dana je objavljen jeziv snimak, nastao u prostorijama Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, a na kojem se vidi kako Goran Bojović, direktor ove ustanove, fizički i verbalno napada žensku osobu.

Snimak nadzorne kamere koji je nastao 23.12.2021. godine, prikazuje kako Bojović ulazi u jednu od kancelarija Zavoda, nakon čega, kada je ugledao devojku koja je sedela levo od vrata u fotelji, kreće da se verbalno obračunava sa njom.

Verbalno i fizičko nasilje, odigrali su se pred dva svedoka, sekretaricom i službenicom koja se u jednom trenutku pojavila na vratima.

Kako je devojka, pomoćnica direktora Maja Obradović, u jednom trenutku ustala, Bojović je krenuo ka njoj, počevši da joj se unosi u lice, nakon čega je divljački krenuo da je gura u predelu vrata. U tom trenutku, osoba sa snimka je pala nazad na fotelju.

Svađa i fizički nasrtaj, nisu se ovde zaustavili, pošto su oboje krenuli da idu po kancelariji, svađajući se. U jednom trenutku, direktor zavoda je preteći prstom krenuo ka drugoj radnici koja je stajala na vratima kancelarije koja se nalazila pored fotelja, gde se nekoliko trenutaka ranije odigrao fizički kontakt između Bojovića i Obradović.

Nakon toga, on je fizički napao devojku sa snimka u predelu vlada, i to u trenutku kada se ona nalazila ispred ulaznih vrata u kancelariju.

Verbalno nasilje se ne završava ni tu, već Bojović i njegova pomoćnica nastavljaju sa prepirkom dok on odlazi u pravcu druge kancelarije. U trenutku kada on ponovo kreće da se unosi u lice nesrećnoj ženi, snimak se završava.

Kako se navodi u opisu snimka, Maja Obradović nalazi se trenutno na bolovanju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare