NAVIJAČI ĆE BITI BESNI ZBOG OVE ODLUKE: Ilija Stolica ostaje trener Partizana!

Ilija Stolica ostaje trener Partizana!

Dva remija, jedan poraz i čak sedam bodova zaostatka za liderom Crvenom zvezdom očito nisu bili dovoljni da uprava Partizana smeni aktuelnog šefa stručnog štaba crno-belih.

Mada je najavljeno da će se vrhuška kluba iz Humske sastati kako bi razmotrila šta je najbolja opcija u ovom trenutku, niti je došlo do sednice Upravnog odbora, niti su se pretpostavljeni sreli sa Ilijom Stolicom da analiziraju viđeno u prvih nekoliko takmičarskih utakmica. Situacija je takva da ništa nije rešeno. Pat pozicija. Partizan nije smenio Stolicu, iako je deo ljudi iz vrha planirao. Hoće li u tome uspeti niko sa sigurnošću ne može da kaže, bez obzira što je svima na i van Topčiderskog brda jasno kako ključ problema za stanje u klubu nije na klupi i da bi eventualnom rokadom čelnici dobili samo vreme za sebe, prenosi „Mozzart sport“.

Kako stvari trenutno stoje, Stolica će nastaviti sa pripremom gostovanja na Kipru. Podsetimo, crno-beli u sredu putuju u Larnaku gde će dan kasnije odigrati prvi meč trećeg kola kvalifikacija u Ligi Evrope, piše Kurir.

Zavisno od ishoda utakmice sa AEK-om, predsednik kluba Milorad Vučelić i direktor Miloš Vazurazajedno sa saradnicima odlučivaće o sudbini Stolice.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare