MIJAILOVIĆ DIŽE USTANAK U HUMSKOJ! Ostoja ZAGRMEO: Uprava napolje, zašto legende Partizana ĆUTE?

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović javno je kritikovao stanje u fudbalskoj sekciji crno-belih.

Mijailović je izneo niz kritika na račun uprave fudbalskog kluba, a „prozvao“ je i legende crno-belih pitanjem – zašto ćutite?

– Mogu da kažem da je očigledno da rukovodeća garnitura mora da prepusti svoje funkcije sposobnijim ljudima – počeo je Mijailović za „Kurir“, a potom je dodao:

 Fudbal je ovih dana izuzetno profitabilan sport. FK Partizan je veliki fudbalski brend i siguran sam da uz dobro i domaćinsko rukovođenje veliki deo klubova u sportskom društvu može da živi na račun fudbalskog kluba. Uostalom, takva praksa već postoji u Evropi, pogledajte Barselonu, Real, Fenerbahče. Moraju da se gledaju pre svega i svih isključivo interesi kluba, a ne jednog ili grupe pojedinaca. Imovina sportskog društva je nedopustivo zapuštena.- decidiran je Mijailović.

Čačanin je na kraju posebnu pažnju posvetio klupskim legendama koje je pozvao da hitno reaguju.

– Žao mi je što legende kojima je deo života bio i ostao Partizan na sve ovo ćute. Tek se poneko oglasi, zašto je tako? Traže se krivci u državi, trenerima, sportskim radnicima, navijačima… A svi znaju do čega je i do koga je. Još malo ćutanja i bojim se da će FK Partizan nestati – zaključio je Mijailović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare