MASERKA DANIJELA POLICIJI OTKRILA POSLEDNJE SATE VIDOJA RISTOVIĆA: Slavili su njen rođendan, pili, bili intimni i onda…

Maserka Danijela Bojić, koja je bila prisutna kada je preminuo Vidoje Ristović (44) prvi put je otkrila dosad nepoznate detalje o odnosu s istoričarem. Ona već tri meseca, otkako je Vidoje preminuo kod nje u stanu na Zvezdari, ne može da se oporavi, prestala je i da radi dok ne dođe sebi, piše Kurir.

Podsetimo, Danijela je navodno u policijskom iskazu potvrdila da je istoričar umetnosti umro nakon intimnog odnosa s njom. Ona je na saslušanju otkrila da joj je taj dan bio rođendan i da su ga slavili u njenom iznajmljenom stanu na Zvezdari, gde je Ristović, nažalost, i preminuo. U policijskom iskazu navodno je priznala da je bila u vezi s Vidojem, te da ništa nije slutilo na ovakvu tragediju.

Prema njenim rečima, on je te noći bio raspoložen, dobro se osećao, a nakon odnosa su zaspali i više se nije probudio.

Otac pokojnog Vidoja Miša Grof posle smrti sina pitao se zašto Danijela nije odmah pozvala Hitnu pomoć kad je Vodiju pozlilo.

– Kad sam bio kod nje u stanu, ništa mi nije rekla jer nisam razgovarao s njom. Postavio sam joj samo jedno pitanje, a to je bilo zašto nije odmah zvala Hitnu pomoć. Prošlo je više od pola sata kako je Vidoje umro, a ambulantna kola stižu tek kasnije. Nikad se više od sahrane nismo čuli, interesuje me šta se desilo u tom stanu, kao oca koji je izgubio dete. Od Danijele nema ni traga ni glasa. Čekam da stignu nalazi, pa ću da je pitam da mi objasni kako i šta.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare