UDARNA VEST! Počeo BOJKOT u Humskoj: Grobari zagrmeli – UPRAVA NAPOLJE!

FK Partizan je na katastrofalan način počeo novu sezonu, što je izazvalo radikalnu reakciju Grobara, koji su se oglasili saopštenjem.

Najvatrenije pristalice Parnog valjka klupskim čelnicima zameraju na lošem finansijskom poslovanju, izostanku trofeja i celokupnom stanju u Humskoj, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

– Usled loših reziltata koji su posledica katastrofalnog vođenja kluba, mi kao navijači pozivamo na korenite promene i u fudbalskom klubu, kao i u čitavom sportskom društvu.

 Tek poneki trofej u svim sportovima u poslednjih 10 godina, kasno dovođenje igrača, kao i igrača koji kvalitetom ne odgovaraju našem klubu, finansijsko posrnuće većine klubova JSD, enormno povećanje duga FK, hipoteka na Zemunelo i stadion… Ovo su samo neke od stvari koje su dovele do nezadovoljstva svih nas kojima je crno-bela boja u srcu.

– Zato Jug, kao matična tribina svih Grobara poziva na jedinstvo svih koji zaista vole ovaj klub! Predugo nas je nejedinstvo činilo ranjivima i vreme je da se osvestimo i pozovemo na ujedinje navijača kao i svih klubova JSD Partizan.

– Predlažemo hitne izbore u FK i JSD Partizan, i kreiranje uprave koju će činiti ugledni partizanovci, legende kluba i neukaljani pojedinci koji ovom klubu zaista žele sve najbolje, i kojima Partizan neće biti samo prečica do profita.

– Samo takva uprava imaće bezrezervnu podršku i Juga i čitavog stadiona!

– Još jednom pozivamo sve Grobare da nam se pridruže u ovoj borbi. Od priče i sedenja kod kuće Partizan nema ništa. Pritisak i promene se prave isključivo na stadionu. Zato hoćemo jedinstvo svih tribina kako bismo imali potrebnu snagu da ovo izguramo do kraja.

– Pozivamo i sve bivše igrače i legende kluba svih sekcija JSD da nas podrže i da nam se pridruže, jer je to u najboljem interesu Partizana. Nemamo više šta da čekamo, hoćemo promene odmah! Za pobede, za miran san… – navodi se u saopštenju Grobara, prenosi Republika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare