NOVI JEZIVI DETALJI SA KRVAVE SLAVE KOD PETROVCA: Ubio ženu pred POSLEDNJIM GOSTOM, prišao joj dok je sedela na ljuljašci

Vinko P. koji je ubio suprugu Julijanu, pa potom sebe, uradio je to nakon proslave krsne slave Sveti arhangel Gavrilo i to pred svojim zetom koji je ostao kao poslednji gost!

Podsetimo, zločin se dogodio u 18. 30 časova u selu Starčevo kod Petrovca na Mlavi, a policiju su zvali Vinkovi roditelji.

– Vinko je iz pištolja ispred kuće pucao u ženu, ubio je, a onda je prislonio sebi pištolj na čelo dok je stajao pored zida i upucao se – kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje:

– On je u nju iz neposredne blizine ispalio nekoliko hitaca u grudi.

Iz ove porodice ranije nije bilo prijava nasilja.

– Žena nikada nije prijavljivala nasilje, ali ima indicija da su oni poslednjih 15 godina imali narušene odnose – dodaje izvor Kurira.

Rođak ubijene Julijane kaže da je pre zločina u kući bilo slavlje.

– Mojoj sestri i zetu je bila slava juče, imali su goste, bili su im tu i prijatelji. Kada su svi otišli, ostao je navodno samo Vinkov zet. Kažu komšije da je prišao Julijani koja je sedela na ljuljašci ispred kuće i da ju je tu ubio, pa onda pucao u sebe. Vinkov zet je sve video – kaže za Kurir rođak ubijene Julijane P.

Kako kaže ovu porodicu pre tri godine zadesila je još jedna tragedija.

– Oni su imali sina koji je preminuo, bio je slep, baka je brinula o njemu dok su njih dvoje radili u Austriji. Ma strašna tragedija, ne znam ni šta da kažem. Nikada mi se sestra nije žalila na njega, nikad nikakav problem nisu imali, ne mogu da shvatim zašto je ovo uradio – navodi rođak.

Uviđaj na mestu tragedije obavio je zamenik Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, a naložena je i obdukcija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare