Kapiten crno-belih se seli u Rusiju: Zdjelar odlazi u CSKA!

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar se seli u moskovski CSKA, tvrde ruski mediji 

Portal „Čempionat“ prvo je najavio dolazak fudbalera Partizana u Moskvu, a potom otišao dalje i sada Rusi tvrde da je transfer praktično dogovoren.

Zdjelar ima klauzulu da može da ide u bilo koji klub koji crno-belima plati klauzulu od 500.000 evra. Potrebno je samo da dogovor aminuje igrač. 

Portal „Čempionat“ prenosi da je dogovor u tom smislu postignut. Tvrde da će Zdjelar uskoro poptisati ugovor na tri godine  sa Armejcima i biti predstavljen kao drugo pojačanje iz Srbije ovog leta.

Zdjelar (27) će se tako priključiti još jednom srpskom fudbaleru, pošto je CSKA ovog leta doveo i Milana Gajića iz Crvene zvezde, piše Informer.

Vezista Partizana je od dolaska u Humsku 2017. godine odigrao 197 utakmica za Partizan, postigao je šest golova, dok je podelio i 21 asistenciju. Nije osvojio nijednu titulu. Partizan je Sašu Zdjelara vratio  iz Olimpijakosa za 500.000 evra, a sada ga gubi za identičnu sumu novca. S druge strane, specijalizovani Transfermarkt tvrdi da Zdjelar vredi 3.500.000 evra.

Crno-beli će tako ostati bez jednog od najboljiih fudbelera u najgorem momentu. Trenutno je u Humskoj haos, spekuliše se o smeni trenera Ilije Stolice posle dva kiksa na startu Superlige, navijači ne ćute, žele smenu čelnika kluba, pa je odlazak Zdjelara još jedan korak unazad.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare