Interventna u Borči, uhapšen Marjanović: POLICAJCI IZVELI ZORANA!

Ekipa Interventne policije stigla je u Borču i uhapsila Zorana Marjanovića, koji je osuđen na 40 godina robije zbog ubistva supruge i zvezde Granda Jelene Marjanović.

Zoran Marjanović koji je osuđen danas na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene Marjanović, nakon izricanja presude u Višem sudu u Beogradu, umesto u zatvor, otišao je prvo kući u Borču. Taman kada se postavilo pitanje, zašto nije otišao odmah u zatvor, policija je došla u njegovu kuću u Borču da ga uhapsi, a njegov sin Uroš doživeo je – „slom“.

Potrčao je za ocem i vikao: „Tata, drži se!“ prenosi Telegraf. 

Podsetimo, Zoran Marjanović je po završetku suđenja otišao u kuću u Borču, umesto, kako su mnogi očekivali direktno u zatvor.

Kao razlog za to navedeno je sledeće: „Nakon presude se Rešenje o određivanju pritvora šalje policiji, a potom oni po tom rešenju treba da ga uhapse. Rešenje bi trebalo da bude dostavljeno u roku od nekoliko dana. Tada će on biti sproveden u zatvor, odnosno, prvo u pritvor“. 

Međutim, ubrzo potom, na vrata njegove kuće u Borči došla je policija koja ga je uhapsila. 

– Ne znam šta da prokomentarišem. Ja da znam ko mi je ubio Jelenu taj bi odavno bio u zatvoru. Presuda je sramna, ja nisam kriv- rekao je Zoran Marjanović za „Telegraf.rs“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare