Miloš (22) je zbog ove rečenice udario Zorana (63) koji je izdahnuo na ulici u Stepojevcu: Nasilnik u pritvoru

Ubistvo koje je juče potreslo Srbiju dogodilo se oko 18 časova u Stepojevcu na Ibarskoj magistrali. Kako semafor nije radio Zoran J. (63) je prelazio ulicu na obeleženom pešačkom i zbog samo jedne rečenice izgubio glavu.

U tom trenutku iz pravca Velikih Crljeni vozio je Milos N. (22).

– Bio sam na svega nekoliko metara od incidenta. Sve je počelo zbog pešačkog prelaza. U jednom trenutku vozač „stila“ je parkirao sa strane automobil i prišao Zoranu. Čuo sam da ga je pitao: „Kome ti psuješ majku i pokazuješ srednji prst“. Udario ga je pesnicom u lice i Zoran je pao. Vozač je dao gas i pobegao. Čuo sam da je uhapšen kasnije. Zorana znamo svi kao divnog čoveka, a mladića iz okoline Lazarevca ne poznajemo- rekao je za portal Telegrafa jedan od očevidaca ubistva.

Kako saznajemo, slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo koje je naredilo da se obavi obdukcija ubijenog Zorana J., ali je toksikološkim analizama potvrgnut i vozač Miloš N.

– Osumnjičenom za ubistvo noćas je određen pritvor. On će u toku dana biti saslušan u tužilaštvu- kaže izvor Telegrafa blizak istrazi.

Tužilaštvo je tražilo od policije da pribave i snime sa okolnih vide kamera, a u sklopu istrage saslušaće se i svedoci.

Zločin se dogodio juče u 18 časova u mestu Stepojevac kod Beograda.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare