Dečak (6) iz Italije koji je preminuo u Egiptu progutao vodu iz bazena?

Veliku pažnju javnosti izazvala je vest o dečaku (6) iz Italije koji je preminuo na letovanju u Šarm el Šeiku u Egiptu. Njegov otac je, kako su preneli mediji, na intenzivnoj nezi, a majka je u 4. mesecu trudnoće. Ukratko, ono što je bio odmor iz snova pretvorilo se u tragediju.

Ujak preminulog šestogodišnjaka rekao je da misli da je mališan progutao vodu iz bazena.

– Moj sestrić je imao šest godina i umro je za 36 sati – rekao je Roberto Manosperti, brat dečakove majke.

– Stalno su povraćali. Otišli ​​su 26. juna i trebalo je da ostanu u Egiptu dve nedelje. Planirali su taj odmor mesecima. Dete je bilo jako bolesno. Moj zet je mislio da je moj sestrić progutao vodu u bazenu. Ali nije moglo da bude samo to – priča dalje ujak dečaka.

On je dodao da je dečak bio veoma bolestan, a iz rizorta porodica je otišla do obližnjeg lekara.

– Tamo su im dali prvu infuziju sa fiziološkim rastvorom, zatim su im dali tri tablete za lečenje trovanja hranom. Vratili su se u hotelsku sobu i nastavili da povraćaju, sve do subote ujutru.Simptomi nisu prolazili. Opet su pozvali doktora, koji im je rekao da se vrate popodne – ispričao je ujak dečaka.

Roberto ističe da postoji malo informacija o stanju njegovog zeta, a doktori odbijaju da pošalju izveštaj.

– Sinoć je na odeljenje otišao izaslanik egipatskog Ministarstva zdravlja koji je izjavio da su dva puta uradili toksikološki pregled i isključili trovanje kao mogućnost – rekao je on.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare