BELIVUKOV KOLJAČ JE ROĐAK POLITIČARA! Lalićev ujak je lečio Šešelja i Tomu Nikolića!

Srđan Lalić, koji je u sredu priznao krivicu za zločine za koje se tereti, je rođak nekadašnjeg funkcionera Socijalističke partije Srbije i Srpske radikalne stranke, dr Momčila Babića, piše Republika.

Lalić je u sredu, nakon što je priznao krivicu, sklonjen iz sudnice i biće mu dodeljen status okrivljenog svedoka. On je javnosti postao poznat na fotografiji na kojoj se, u društvu Veljka Belivuka, smeje dok se spremaju da žrtvi odseku glavu!

Inače, kako je Republika ekskluzivno otkrila, Lalićev ujak je dr Momčilo Babić, nekadašnji funkcioner SPS i SRS. Kao član Glavnog odbora SPS bio je izuzetno blizak sa Slobodanom Miloševićem i njegovom porodicom sve do 5. oktobra, kada je napustio socijaliste.

Kasnije je u haškom tribunalu vodio računa o zdravlju lidera radikala Vojislava Šešelja, da bi potom postao i lični lekar bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Bio je i dugogodišnji direktor KBC Bežanijska kosa, gradski sekretar za zdravstvo, a jedno vreme i direktor Sektora za razvoj u Kliničkom centru Srbije. Potom je jedan period bio i imenovan za ambasadora Srbije u Slovačkoj.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare