„NIKOLINA JE DRUGARICI KATARINI RADIVOJEVIĆ PREOTELA VIDOJA“ Miša neće da ćuti: „Bile su nerazdvojne“, evo šta kaže o zajedničkim momentima sa glumicom

Vitor Ristović, iliti Miša Grof, tvrdi da su se njegov sin Vidoje Ristović i Nikolina Pišek upoznali preko glumice Katarine Radivojević, sa kojom je pokojni istoričar umetnosti ranije bio u emotivnoj vezi, piše Blic.

Miša Grof navodi da su se njih dve tada uveliko družile i da Katarina Radivojević nije slutila da će joj voditeljka, tadašnja bliska prijateljica, preoteti dečka.

– Nikolina i Katarina su bile jedne od najboljih prijateljica, a Vidoje je bio nešto manje od dve godine sa Katarinom u vezi. Nikolina je njega upoznala kao dečka svoje drugarice i preotela joj ga je, a bile su nerazdvojne! – započeo je Miša.

– Joj, Bože, pa što nije ostao sa njom… I da, rasturi ona tu vezu i uda se za dečka svoje prijateljice. Katarinu sam dva puta sreo, bila je divna i veoma vaspitana – dodao je otac Vidoja Ristovića za „Kurir“.

Iako je Vidoje preminuo još u maju ove godine, Miša je, podsetimo, istakao kako obdukcijskog nalaza – i dalje nema.

– Meni su rekli da se to čeka mesec i po, dva. Nisam dobio ništa. Trebalo je da dobijem nalaz obdukcije na kuću. Bio sam u policiji, u 29. novembru, ni oni nemaju podatke. Oni ništa nisu dobili. Rekli su mi: „I oni će dobiti“. I oni čekaju da dobiju! – naveo je bio Miša, te rekao da nije istina da je njegov naslednik imao 44 godine kad je umro, već 42.

– Moj sin nikad nije imao probleme sa srcem. Plivao je. U zadnje vreme se jeste malo ugojio. On nije imao 44 godine, nije bio napunio ni 43 godine – kazao je Vidojev otac tad za „Premijeru“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare