DUŠKO ĆE NAKON RAZVODA OVOLIKO DAVATI ZA ALIMENTACIJU Tošić finansira školavanje deci, a evo šta će još PLAĆATI, JK raspolaže imovinom

Pevačica Jelena Karleuša i bivši fudbaler Duško Tošić razvode se posle 14 godina braka, iz kojeg imaju dve ćerke.

Naime, Jelena je e u saopštenju na svom Instagram profilu otkrila da su ona i Duško doneli odluku da se razvedu, te da se na ovu temu više neće oglašavati.

Tom prilikom otkrila je da njoj pripada starateljstvo nad decom, a da je sva bračna imovina prepisana na njihove dve ćerke, piše Kurir.

Njihovu bračnu tekovinu čine dve vile. Jedna se nalazi na Dedinju i pre nekoliko godina su je Karleuša i Tošić kupili od Dragana Stojkovića Piksija, a kako su mediji pisali platili su je 3 miliona evra, dok se druga kuća nalazi u Lisičjem Potoku.

Karleuša se navodno sada iseljava iz kuće u Lisičjem Potoku, koja je manja od ove na Dedinju u kojoj planira da nastavi da živi sa ćerkama. Pevačica navodno planira i da izda kuću u Lisičjem Potoku, a sve to su se Duško i Jelena dogovorili u mirnom tonu i sve je sporazumno, otkriva izvor.

Kako su njihove ćerke trenutno maloletne, Jelena će raspolagati imovinom dok one ne odrastu. Budući da će Karleuša imati starateljstvo nad decom, Duško će plaćati alimentaciju. Navodno će mesečna alimentacija iznositi ukupno 5.000 evra, a pored toga, on će finansirati i njihovo dalje školovanje.

Svi dogovori doneseni su bez natezanja, a Tošić, pošto je veoma vezan za ćerke, moći će da ih viđa kada god bude u mogućnosti, s obzirom na to da zbog posla najviše vremena provodi u Turskoj.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare