4 MARICE POD ROTACIJOM I 4 DŽIPA! Počinje pripremno ročište klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića: Ispred Specijalnog suda Žandarmerija naoružana DUGIM CEVIMA

U zgradu Specijalnog suda, gde danas treba da se održi pripremno ročište Klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, upravo su dovedeni okrivljeni pripadnici klana iz pritvora u Centralnom zatvoru.

Okrivljene su dovezle četiri marice pod rotacijama, u pratnji četiri policijska džipa. Ispred zgrade se nalaze pripadnici Žandarmerije naoružani dugim cevima.

Podsetimo, u prvi mah, pripremno ročište nije zakazivano i to puna četiri meseca zbog bolesti prethodnog sudije, da bi nakon što je promenjeno sudsko veće procesuiranje Veljka Belivuka i drugih okrivljenih odloženo i to zbog zahteva odbrane ovog klana. Okrivljeni u postupku tražili su da se izuzme čitavo sudsko veće, predsednik suda, ali i nadležno tužilaštvo i ono na većoj instanci. Dok su se odluke čekale, naredna dva pretresa koja su zakazana u danima nakon toga odložena su, jer nadležni nisu doneli odluku po zahtevu odbrane.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare