STOLIĆ U ZAVRŠNOJ REČI: Belivuk i Miljković postavljali načelnike policije, bio sam na tragu da otkrijem sve, zato sam satanizovan

Božidar Stolić, bivši inspektor SBPOK-a danas je od veća Specijalnog suda u Beogradu zatražio da ga oslobodi svih optužbi navodeći da nije počinio ni jedno krivično delo.

– Jedini moj problem je što sam se borio protiv kriminala, i protiv te kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, to što sam bio sam na tragu korumpiranih policajaca i zbog toga mi se smešta, da bi se zbog toga obračunali sa mnom. Vidite kako sam satanizovan, puno je njih iz policije uhapšeno a samo sam ja ovako oklevetan, da ne bih mogao da dokažem kakvi su i ko su oni. Vidite iz nastupa pojedinaca kako se ponašaju – rekao je Stolić i dodao:

– Što se tiče 500 evra, to je degradirajuće da bih ja za 500 evra nešto uradio, to je van svake pameti da me maksimalno degradiraju – rekao je Stolić navodeći da će dokazati da se borio protiv Belivuka i Marka Miljkovića.

– Isti taj Belivuk i Miljković su postavljali načelnike u policiji, to zna tužilac, to znaju svi. Nadam se da će se to uskoro saznati – rekao je Stolić u svojoj završnoj reči i pridružio se završnoj reči svog branioca, prenosi Kurir.

Filip Golubović je naveo da Belivuka i Miljkovića ne poznaje, da ih „nije sreo ni na ulici“ i da smatra da on nije mogao da podstrekne inspektora Stolića da zloupotrebi položaj „jer on nije mali“.

Presuda Božidaru Stoliću biće objavljena 15. jula u 10 sati.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare