NEBOJŠA STEFANOVIĆ STIGAO U SUK: Prošao pored novinara, nije ni reč rekao

Ministar odbrane i bivši ministar unutrašnji poslova Nebojša Stefanović stigao je danas oko 14 časova u Sektor unutrašnje kontrole radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti povodom iznetih tvrdnji i drugih navoda koje je proteklih dana iznosio u javnost.

Prethodno je izjavu u svojstvu građanina dala i nekadašnja državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović.

– Gospodin Stefanović i gospođa Hrkalović, kao nekadašnji najviši rukovodioci Ministarstva unutrašnjih poslova su pozvani na razgovor od strane Sektora unutrašnje kontrole radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti na navode koje su iznosili u javnosti – saopštio je juče MUP.

Inače, Više javno tužilaštvo juče je saopštilo da će po njihovom nalogu SUK MUP Srbije obaviti razgovore sa Stefanovićem i Hrkalovićevom u svojstvu građana. To se, prvenstveno, odnosi na proveru navoda Hrkalovićeve u vezi sa postupanjem načelnika Odeljenja za borbu protiv droga Slobodana Milenkovića.

Podsetimo, Hrkalovićeva i Stefanović izneli su međusobne teške optužbe. Ona je u svojim javnim nastupima tvrdila da je bivši ministar policije nezakonito prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je učestvovao u montiranju afere „Jovanjica“, kao i da je štitio kriminalnu grupu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare