VUČIĆ SE JAVIO IZ BRISELA: Izvinjavam se svima, verovali ili ne, prvi put mi ne radi telefon, a ne funkcioniše ni mikrofon (FOTO)

Predsednik Aleksandar Vučić poslao je poruku iz Brisela gde će sutra učestvovati na samitu EU – Zapadni Balkan.

Vučić je ranije danas najavio da će se večeras uživo uključiti iz Brisela na svom Instagram profilu, ali je obraćanje zbog tehničkih problema odložio za sutra.

– Izvinjavam se svima, verovali ili ne, prvi put mi ne radi ni telefon, ne funkcioniše ni mikrofon, tako da ću o gorućim temama za građane Srbije govoriti sutra. Čeka nas naporan dan, a jedino što obećavam ljudima u Srbiji je da ćemo se boriti za našu zemlju. Predaja nije opcija – naglasio je predsednik.

U današnjem razgovoru Vučića sa predsednikom Vlade Republike Albanije Edijem Ramom i predsednikom Vlade Republike Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim, podsetimo, razmotrene su okolnosti vezane za učešće na samitu.

Nakon detaljnih i sveobuhvatnih konsultacija sa saradnicima i članovima vlada lideri tri zemlje doneli su odluku o zajedničkom odlasku na samit pri čemu su usaglašeni i principi koji će predstavljati glavnu okosnicu razgovora sa brojnim zvaničnicima Evropske unije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare