DECA OSTALA ZAGLAVLJENA! Nezapamćeno nevreme kod Topole: Na putu su se osim drveća i granja nalazili i KABLOVI OD STRUJE

Usled jakog nevremena koje je pogodilo opštinu Topola došlo je do prekida saobraćaja u selu Junkovac jer su se na putu poprečila stabla koje je nezapamćeno jak vetar čupao iz korena.


Usled zastoja na lokalnom putu formirana je dugačka kolona vozila, u kojoj su ostala zaglavljena i dva autobusa sa decom koja su se vraćala sa ekskurzije, piše Blic.

– Sigurno su sat vremena bili zarobljeni u kilometarskoj koloni vozila, a mi smo išli pešice od Natalinaca da ih pokupimo. Trebalo je da ih sačekamo u našem selu ali kako nisu dolazili, a bili smo svesni jačine nevremena koje je protutnjalo našim krajem krenuli smo ka njima peške – kaže za RINU roditelji.

Nevreme je vozače zadesilo tokom vožnje, a osim autobusa u koloni su stajali kamion i putnička vozila.

– Postupili su izuzetno profesionalno jer su se na putu osim drveća i granja nalazili i kablovi od struje. Uplašili smo se svakako za bezbednost svoje dece, jer je nevreme opustošilo selo i izgledalo je dramatično. Pitali smo se šta je sa njima. Ono što je najvažnije jeste da se sve dobro završilo – dodaju roditelji iz sela Natalinci kod Topole.

Inače, u autobusu su bili osnovci iz Kloke, Junkovca, Šuma i Natalinaca koji su se vraćali iz Lazarevca sa ekskurzije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare