OTPUTOVALA SA MOMKOM, A ONDA JE NJENO TELO PRONAĐENO U MOTELU Policija okončala istragu smrti Šapčanke Aleksandre jer „NIKO NIJE UHAPŠEN“

Bijeljinska policija okončala je istragu smrti Aleksandre Petrović (23) iz okoline Šapca koja je pronađena mrtva u motelu kod Bijeljine.

U ovom slučaju kako je potvrđeno portalu Srpskainfo nije bilo uhapšenih osoba, pa je slučaj i zaključen kao samoubistvo.

– Policijski službenici PU Bijeljina, 9. juna 2022. godine, podneli su izveštaj o događaju Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina. Pored toga, obaveštavamo vas da u postupanju policijskih službenika PU Bijeljina, u konkretnom događaju, nije bilo lica lišenih slobode – naveli su iz bijeljinske policije za Srpskainfo.

Prema nezvaničnim informacijama, Aleksandra Petrović je bila u Bijeljini sa svojim dečkom, koji je policiji ispričao da je devojku usred noći zatekao obešenu u kupatilu sobe u kojoj su odseli.

– Tragični događaj policiji je prijavio lekar Hitne pomoći, koju je te večeri pozvao recepcionar. Devojka je pronađena ispred motela, jer ju je, navodno, tamo izneo dečko, koji ju je pronašao mrtvu u kupatilu. On je naveo da se probudio usred noći, a da nje nije bilo u krevetu. Kako je, navodno, rekao, kada je ušao u kupatilo, doživio je šok, jer je devojka visila, pa ju je skinuo i izneo ispred motela – ispričali su meštani za medije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare