SEDMOGODIŠNJI DEČAK U FONTANI BEZ ODEĆE NA NOVOM BEOGRADU: Pretpostavlja se da je GURNUT ali je i dalje MISTERIJA KAKO


Sinoć oko 22.45 sata policija je dobila prijavu da se u Tržnom centru Fontana u Ulici Pariske komune broj 13 nalazi dete koje je iznemoglo i gladno i koje se bez odeće kupa u fontani.

Patrola je zatekla dete A.Ž .(9), prenosi Republika.

Devetogodišnji dečak iz Obrenovca koji je sinoć pronađen u fontani na Novom Beogradu bez odeće, u istu je gurnut, i sada je u dobrom stanju, dok se još uvek ne zna kako je do ovog događaja uopšte došlo.

– Dečaka su gurnuli u fontanu, iz nje je uzvučen bez ikakvih telesnih povreda, a zatim je prebačen u Tiršovu. Dečak je prilikom pronalaženja bio bez odeće, a još uvek se nije izjasnio kako je u fontanu dospeo. Nije rekao da li i ko ga je gurnuo neko od drugova, sa kim je došao, da li je iz nekog doma. Policija je sa njim i oni to ispituju – rekli su iz Hitne pomoći.

Kako je Kurir preneo, prodavačica je ugledala golog dečaka u fontani. To je odmah rekla radniku obezbeđenja koji je prišao detetu i pozvao policiju.

– Odmah sam istrčao i prišao mu. Plakao je i bio sklupčan. Preplašen je bio. Rekao mi je da ima sedam godina i da je iz Obrenovca. Dali smo mu odmah nesto da se ogrne. Sav se tresao, nista nije mogao da priča. Mnogo je plakao – rekao je za medije Milan, radnik obezbeđenja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare