BELIVUKOVI PUCAČI REŠETALI U ATINI I NA KRFU! Vulin potvrdio: Pripadnici klana Velje Nevolje ubili 4 osobe u Grčkoj!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je, povodom suđenja Veljku Belivuku i ostalim okrivljenim članovima njegove kriminalne grupe, da „zna da je broj ubistava (koja su počinili) daleko veći“ od broja koji im se trenutno stavlja na teret.

Vulin je za televiziju Pink izjavio da će se optužnica protiv Belivuka i ostalih okrivljenih „proširivati tokom suđenja“.

– Dužni smo porodicama i dužni smo stradalima- rekao je Vulin i dodao da je „ne samo srpska policija, nego su i evropske policije bile šokirane brutalnošću“ te kriminalne grupe, prenosi Kurir.

Vulin je naveo da je kriminalna grupa Veljka Belivuka „odgovorna za četiri ubistva u Grčkoj, dva lica u Atini i dva lica na Krfu u istom trenutku“, kao i da se za sada pregovara da li će se tim ubistvima baviti srpska ili grčka policija.

U Specijalnom sudu u Beogradu za danas je zakazano pripremno ročište na suđenju Belivuku i njegovoj grupi, koje je do sada više puta odlagano.

Prema informacijama, srpski i grčki istražitelji koji rade na rasvetljavanju ubistava vođe škaljarskog klana Igora Dedovića (43) i njegove „desne ruke“ Stevana Stamatovića (43) u Atini, prema nezvaničnim informacijama, prikupili su dokaze koji dovode Veljka Belivuka, odnosno „kavački“ klan za koji je on radio, u vezu sa ovom dvostrukom likvidacijom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare