18 POVREĐENIH U PREVRTANJU MINIBUSA, JEDAN STRADAO Radnici iz Šimanovaca prevezeni u KBC Zemun, evo u kom su stanju

Radnici koji su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6 časova kod Prgova u opštini pećinci prevezeni su u KBC Zemun.

Prema prvim informacija koje prenosi Blic, jedna osoba je stradala, a osamnaest njih je zadobilo teže i lakše povrede.

Kako se nezvanično saznaje, povrede se umnogome razlikuju, pa dok neki imaju povrede glave i kičme, drugi su dovedeni sa otvorenim ranama i trenutno su na ušivanju.

Dijagnostika i dalje traje, a lekari povređene šalju na skener kako bi utvrdili njihovo stanje.

Nesreća se dogodila oko 6.20 časova kada je mini-bus šabačkih registarskih oznaka sleteo sa puta u kanal. U vozilu je bilo 25 putnika. U trenutku nesreće na ovoj deonici bila je smanjena vidljivost zbog guste magle, javlja Pink.

Prema prvim informacijama, čak devet sanitetskih vozila iz Rume, Sremske Mitrovice i Inđije stiglo je na lice mesta i zbrinulo je 18 povređenih među kojima je i vozač min-busa.

Inače, vozač je u prvoj izjavi objasnio da je čuo kako je na vozilu nešto puklo, nakon čega je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta u kanal.

Saobraćaj na ovoj deonici se odvija usporeno, a na terenu su i ekipe policije. Kako se navodi, vozač nije bio pod dejstvom alkohola u trenutku nesreće.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare