Nakon rezultata obdukcije, OGLASILA SE PORODICA VIDOJA: Miša Grof i Nikolina Pišek

Nakon što su stigli rezultati obdukcije Vidoja Ristovića, za domaće medije se oglasio njegov otac, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, koji je ogorčen što je sve saznao putem medija i tvrdi da njemu nikakvi rezultati nisu stigli. Miša kaže da se oseća užasno.

– Nikako sam, užasno sam! Nikakav nalaz nisam dobio, mediji bolje znaju da li sam dobio obdukcioni nalaz pokojnog sina ili ne? – počeo je razgovor za Kurir kroz suze.

Miša Grof tvrdi da njemu obdukcioni nalaz još uvek nije stigao.

– Nemam šta da komentarišem jer ništa nisam dobio! Ja živim za dan kada će to da stigne. Verujte mi, ništa nisam dobio, čak ni informaciju – zaključio je Ristović.

Nikolina Pišek ipak nije želela mnogo da komentariše, pa je poručila:

„Nemam nikakav komentar na to i hvala vam mnogo“, rekla je Nikolina za Kurir.

Podsetimo, komisijskim veštačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicinskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. maja 2022. godine u 00.22 časa usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla.

Hemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2.83 promila alkohola u krvi. Takođe je utvrđeno da je konzumirao lekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla da izazove smrt.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare