KRVAVI OBRAČUN BIVŠIH MUŽEVA U NIŠU! Pretio vanbračnoj ženi da će ubiti nju i njenu porodicu, pa njenog drugog bivšeg muža IZBO NOŽEM I OSTAVIO U LOKVI KRVI

Nišlija N. N. (36) uhapšen je zbog sumnje da je danas oko 15.30 časova pokušao nožem da ubije Ž. R. (36) iz Niša ispred kuće u Ulici LJubomira Nikolića. On je identifikovan i uhapšen brzom i efikasnom akcijom niške kriminalističke policjie neposredno nakon ovog događaja.

-N.N. se sumnjiči da je danas, u ulici Ljubomira Nikolića, nakon verbalne rasprave nožem naneo ubodne rane tridesetšestogodišnjem muškarcu, koji je prevezen u Klinički centar Niš. Osumnjičenom je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden ovom tužilštvu.

Prema nezvaničnim saznanjima N.N. je bivši vanbračni partner Nišlijke koja je nakon toga bila takođe u vanbračnoj zajednici sa Ž.R., pa se sumnja da je to motiv krvavog obračuna.

– Nišlijka je prijavila policiji da joj je N.N. – sa kojim je nekada živela vanbračno i sa kojim ima dete, pretio da će ubiti i nju, i njenu porodicu, kao i Ž.R. koji je takođe bivši vanbračni muž. Nišlijka, inače, sa obojicom ima decu u vanbračnim zajednicama. Pola časa kasnije, oko 15.30 časova prijavljeno je da je Ž.R. uboden nožem. Policija je brzom akcijim pronašla osumnjičenog i uhapsila ga – kaže izvor Blica.

Nezvanično se saznaje da se da je N.N. tri puta ubo nožem Ž.R. u glavu, rame i vrat, nanevši mu teške povrede. 

Povređeni Ž.R. je prevezen u Klinički centar u Nišu gde je zadržan na lečenju.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare