Novi stari trener Partizana?!

Crno-beli konačno završili potragu posle brojnih imena koja su bila u opticaju posle odlaska Aleksandra Stanojevića.

Aleksandar Stanojević napustio je Partizan posle izgubljenog finala Kupa Srbije, a nije uspeo da prekine niz Crvene zvezde u Superligi Srbije.

Od odlaska popularnog Stanoja spominjali su se mnogi stručnjaci, od Sava Miloševića, Marka Nikolića, Mladena Krstajića, Aleksandra Vukovića, Darka Milaniča, ali i stranaca poput Marka Simonea i legendarnog Andree Pirla.

Novi strateg crno-belih biće Miroslav Đukić (56), a usledio je načelan pritisak i ubrzo se očekuje potpis ugovora na dve godine, saznaje Maxbet sport.

Popularni Đuka trenutno je u Španiji u kojoj živi, gde je izgradio igračko, a potom i trenersko ime i početkom naredne nedelje trebalo bi da doputuje u Beograd i pruži ruku čelnicima vicešampiona naše zemlje, prenosi Republika.

Đukić je prvo vodio Partizan od januara do decembra 2007. godine, ali nije ništa osvojio. U drugom mandatu od juna 2017. godine do avgusta 2018. godine uz osvojen Kup Srbije u sezoni 2017/18.

Ne treba zaboraviti da je Miroslav uspeo da prezimi na međunarodnoj sceni, ali je u šesnaestini finala Lige Evrope ispao od Viktorije Plzenj.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare