POLICIJA IDENTIFIKOVALA PUCAČA IZ SURČINA: Izrešetao muškarca kalašnjikovim, pa pobegao! U toku potraga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu odmah su identifikovali i intenzivno tragaju za muškarcem koji je sinoć, vatrenim oružjem ranio tridesetogodišnjeg mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Sinoć je u Jakovu, na ulici došlo do tuče nakon čega je osumnjičeni muškarac pucao u tridesetogodišnjeg mladića i udaljio se u nepoznatom pravcu, piše Kurir.

Povređeni mladić je prevezen u bolnicu gde je preminuo.

Podsetimo, do pucnjave koja se dogodila sinoć u Ulici braće Žigić, prema nezvaničnom saznanju došlo je zbog prethodno nerašćićenih računa među napadačem i žrtvom.

Naime, kako se saznaje, juče u toku dana upucani Vuk J. navodno je došao sa drugom u pomenutu ulicu, kako bi od Đure uzeli automobil „golf 4“ koji je on vozio. Nezvanično, zaplenu automobila mladić je želeo da izvrši zbog navodnog duga koji je Đura N. prema njemu imao.

Nedugo potom, došlo je do svađe i fizičkog obračuna, pa je Đura u jednom trenutku utrčao u kuću, i vrlo brzo vratio se trčeći sa kalašnjikovim u rukama, iz koga je pucao u Vuka sa nekoliko hitaca dok su ga tri su pogodila u stomak.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare