Večeras u 20 časova počinje VELIKO FINALE: Zvezda i Partizan u borbi za titulu i Evroligu!

Večeras od 20 časova kreće bitka za ABA titulu i Evroligu! Konačno dočekasmo i to, posle devet godina o tituli u ABA ligi odlučivaće večiti derbiji.

Biće ih odigrano najmanje tri, a najviše pet – ko će podići veliki pehar, Crvena zvezda ili Partizan, saznaćemo najranije u sredu, 1. juna, a najkasnije u ponedeljak, 6. juna, za kada je predviđena eventualna majstorica.

Crvena zvezda ima prednost domaćeg terena, što je veoma značajno, a u seriju ulazi sa optimizmom jer je uspela da pobedi Partizan u finalu Kupa Radivoja Koraća. Crveno-beli su domaćini večeras i u nedelju.

– Želimo da osvojimo ABA ligu, želi to i Partizan, što je sasvim prirodno. Bez obzira na sva nagađanja, zvanično je da će prvak ABA lige ići u Evroligu, što znači da je ulog veliki, mi smo toga svesni i nadamo se da ćemo dobrom igrom ući u ovu seriju na dobar način – optimista je Dejan Radonjić prenosi Kurir.

– Biće pakao, biće ludilo, puno Zvezdinih navijača, a to će nam dati energiju, mi hoćemo da pobedimo. Čekamo i mečeve s našim navijačima koji su najbolji na svetu, da daju sve od sebe da pomognu i budu naš šesti igrač na terenu – naveo je mladi krilni centar Partizana Tristan Vukčević, koji prvi put igra finalnu seriju ABA lige.

Finale ABA lige

Petak

C. zvezda – Partizan 20.00

Nedelja

C. zvezda – Partizan 20.00

Sreda

Partizan – C. zvezda 20.30

*Petak, 3. jun

Partizan – C. zvezda 18.30

*Ponedeljak, 6. jun

C. zvezda – Partizan 20.00

* Ako bude potrebno

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare