ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ DOBILA VREDAN POKLON ZA 24. ROĐENDAN!

Fudbaler Nemanja Gudelj došao je pre par dana u Srbiju kako bi sa svojom devojkom, pevačicom Anastasijom Ražnatović, proslavio njen 24. rođendan. Poklonio joj je veoma originalan poklon koji se sastojao iz više delova .

Anastasija Ražnatović je za rođendan od dečka Nemanje Gudelja dobila luksuzan odmor na Ibici, a od mame Cece žurku u jednom beogradskom restoranu!

Mlada pevačica juče je proslavila 24. rođendan, a na žurku je pozvala tačno 100 gostiju. Među njima je bio i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj, koji je samo zbog nje doputovao iz Sevilje. Kako saznajemo, slavljenica je od dečka dobila nekoliko vrednih poklona, među kojima je luksuzni odmor na Ibici, na koji idu zajedno za nekoliko dana.

– Nemanja je još u utorak došao u Srbiju sa sestrom Vanjom, bratom Dragišom i majkom Oliverom i odmah su svi otišli da upoznaju Cecu. Falio je samo Nemanjin tata Nebojša, koji je poslovno u Kini – priča dobro obavešten izvor Informera i dodaje da je Gudelj oduševio svoju devojku, ali i buduću taštu:

– Nemanja je doneo Tasi buket crvenih ruža, na kome je pisalo „Volim te“! To, naravno, nije bio jedini poklon. Iskeširao je 12.000 evra za luksuzan odmor na Ibici, na koji će ići zajedno za nekoliko dana. Iznajmio je vilu sa bazenima, teretanom, poslugom, obezbeđenjem…, ali i fudbalskim terenom, gde će moći da trenira. Na večeri u Cecinoj vili bili su i Tasin brat Veljko, tetka Lidija, teča Predrag… I svi su oduševljeni budućim zetom, a naročito Ceca! Slavljenica je posle večere u ponoć oduvala svećice na torti i dočekala rođendan u zagrljaju svog momka. Odmah posle toga Tasa i Nemanja su otišli na splav, gde su đuskali do jutra.

Dan kasnije otišli su u restoran na Vračaru na žurku, koju je Tasa dobila na poklon od majke.

– Ceca je za žurku izdvojila 10.000 evra, jer je htela da služe samo najskuplja pića i hrana. Dosta para je dala i za raskošnu dekoraciju i slavljeničku tortu. Pozvala je Vanju Mijatović da im peva, kao i di-džeja.

Anastasija je pre tri meseca raskinula petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem i ubrzo se zaljubila u Nemanju Gudelja, zbog kog često putuje u Sevilju.

– U vezi mi je sve super. Sve mi dobro ide! – rekla je Tasa i javno priznala da voli fudbalera:

– Na meni se jasno vidi da sam srećna, zadovoljna i zaljubljena!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare