„Nadam se da je ovo POSLEDNJI PUT da igram protiv igrača kog trenira Vajda“: Đoković srušio Slovaka, a onda uputio ove reči

Sjajan meč odigrao je Novak Đoković, najbolji tenisre sveta, u drugom kolu Rolan Garosa, pošto je posle nešto više od dva sata pobedio Aleksa Molčana rezultatom 3:0 po setovima (6:2, 6:3, 7:6(7:3)).

Takođe, posle meča nije krio osmeh na licu, pa je tako i počeo svoju izjavu nakon pobede, uz duhovite opaske novinarke koja ga je intervjuisala na terenu.

– Zahvaljujem se organizatorima što sam igrao posle dužeg vreman na Suzan Leglenu i zahvaljujem se publici na podršci. Kako je meč odmicao bilo je sve dobro u prva dva seta a onda je u trećem situacija na teerenu bila lošija i trebalo je da se adaptiram, popustila je i koncentracija u završnici, ali to ne znači da Aleks nije zaslužio tu prednost. Igrao sam protiv specijaliste za šljaku, nadam se da je ovo poslednji put da igram protiv igrača kog trenira Marijan Vajda- rekao je Novak posle meča i dodao:

– Rolan Garos je jedan od treniskih grend slemova koji dosta pažnje poklanjaju deca. Uvek pokušavam da pomognem deci svuda u svetu, razumem dobro kada si mlad sanjaš da igraš na Rolan Garosu. Ima mnogo podrške za mene od strane dece tokom meča, hvala puno – završio je Đoković, prenosi Blic.

Srbin je imao problem samo u trećem setu kada je morao preko taj-brejka da stigne do pobede i plasmana u treće kolo Rolan Garosa gde će igrati protiv Aljaža Bedenea.

Slovenački teniser Aljaž Bedene plasirao se u treće kolo Rolan Garosa. On je pobedio iskusnog Urugvajca Pabla Kuevasa sa 3:1, po setovima 4:6, 6:4, 7:6, 6:4. 

Napravio je slovenački teniser iznenađenje u drugom kolu zaredom, pošto je i protiv O’Konela iz Australije takođe bio autsajder. Kao ‘’nagradu’’, Slovenac će dobiti pobednika meča Novak Đoković – Aleks Molčan u narednom kolu. Trenutno 195. teniser sveta i Novak Đoković su do sada igrali tri puta i sva tri puta je Novak slavio maksimalnim rezultatom.

Savladao ga je 2015. godine na Australijan openu 3-0, istim rezultatom 2016. godine na Rolan Garosu, dok su poslednji put igrali 2017. godine. Tada je Đoković na Mastersu u Rimu slavio 7:6, 6:2.

UDARN VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare