STRAVIČNO PORODIČNO NASILJE U ZAJEČARU: Krvnički pretukao suprugu da joj je pukla slezina, a nije htela ni da ga prijavi?!

Zaječarska policija uhapsila je meštanina D.J. (49) zbog sumnje a je počinio krivično delo nasilje u porodici i tom prilikom toliko pretukao suprugu da joj je naneo povrede opasne po život. Osnovno javno tužilaštvo odredilo je zadržavanje osumnjičenom.

Nesrećna žena nije želela ni da ga prijavi…

Međutim, sve se saznalo kada su u zaječarski Zdravstveni centar dvojica rođaka ispod ruke doveli meštanku K.R.(47), prenosi Kurir.

Ona je jedva hodala savijena od bolova u stomaku.Odmah su je lekari primili, pregledali i ustanovili da je nesrećnoj ženi prsla slezina.

Lekari su u razgovoru sa njom saznali su šokantne stvari. Ispričala je da ju je muž krvnički pretukao pre tri dana, da od onda ima bolove koji su postajali sve nesnosniji, ali da nije htela da zove policiju i prijavi ga. Nju je muž udarao i šutirao po celom telu,i pri tom je nazivao pogrdnim imenima.

Nesrećnu ženu su odmah spremili za operaciju, i uspeli da joj spasu život. Ona se sada dobro oseća, leži u bolnici, a malo je nedostajalo da premine od posledica batina.

Medicinsko osoblje je, po službenoj dužnosti, moralo da prijavi muža nasilnika. Ubrzo ga je policija našla i uhapsila.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare