VASO, TI SI KOŠARKAŠKI GENIJE! MICIĆ ODVEO EFES DO EVROLIGE U katastrofalnom finalnom meču, Real bio gori od dva OČAJNA TIMA!

Na krilima fantastičnog Vase Micića, turski tim postao je prvak Evrope! U finalu su posle velike borbe savladali Real sa 58:57. Meč je bio jedan od najgorih u istoriji finala Evrolige.

Apsolutni heroj finala bio je Micić koji je ubacio čak 23 poena! Na meču gde smo videli ukupno 115 poena, jasno je koliko je učinak srpskog asa veliki.

Više od 15.000 ljudi gledalo je katastrofalnu košarku gotovo svih 40 minuta. Igra nije ni u jednom momentu bila dostojna finala. Šta se desilo igračima? Da li su bili umorni ili opterećeni važnošću meča, ono što su oni prikazali zaista je bilo jako, jako loše.

Izuzetak je samo jedan čovek – Vasa Micić! Od 1. minuta, naš košarkaš je bio na vrhunskom nivou. Nije imao pomoć saigrača, pa je zbog toga Real vodio gotovo 35 minuta meča. Onda mu se pridružio Plajs, pa je pobeda bila na dohvat ruke. Na kraju je završnica bila potpuno smušena (Efes je imao loptu poslednjih 40 sekundi duela, Real nije stigao ni faul da napravi), kao i ceo meč, piše Kurir.

Kraljevski klub igrao je neverovatno loše. Šutirali su trojke do besvesti, iako im ništa nije išlo od ruke. Iz 33 pokušaja pogodili su samo šest trojki.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare