Dan odluke za Zvezdu i Partizan: Ogromne policijske snage na Autokomandi, reka ljudi ide ka stadionima /SASTAVI/

Poslednje kolo Superlige Srbije, u kome će pasti odluka o šampionu i poslednjoj karti za Evropu.

Sastavi
Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Eraković, Dragović, Rodić, Sanogo, Kanga, Ivanić, Katai, Ben i Ohi. 
Voždovac: Krunić, Lasickas, Milović, Đurišić, Mijailović, Milojević, Ivezić, Pantović, Đorđević, Purtić i Ćirković.

Pred poslednju etapu šampionata Crvena zvezda ima „meč loptu“ pošto joj je za titulu dovoljan i remi, jer ima dva boda više od Partizana, ali i prednost zbog bolje pozicije pred plej-of.

Zvezda ima priliku da dođe do pete uzastopne titule u Srbiji protiv Voždovca, na koga nema lepo sećanje jer je pre pet godina baš od istog rivala izgubila trofej.

U „zmajeve“ se još jednom uzda Partizan, čekajući senzaciju na „Marakani“, ali ujedno mora da savlada Radnički u Humsku u trenutku dok Nišlijama „gori“ u borbi za Evropu.

Dramatično će biti i u tom delu jer se poslednjoj evropskoj vizi nadaju TSC koji čeka Vojvodinu i ukoliko pobedi, a Radnički i Voždovac izgube, ide u kvalifikacije za Ligu konferencije.Buran i zanimljiv poslednji superligaški dan ove sezone.

17:01 Velike policijske snage na Autokomandi

Kako Blic izveštava sa lica mesta javljaju da se na Autokomandi već nalaze velike policijske snage, s obzirom da i Zvezda i Partizan igraju mečeve kao domaćini, i to u istom terminu.

Biće ovo jedno ludo veče srpskog fudbala. Ne samo zbog toga što ćemo dobiti novog šampiona, već isključivo iz razloga što ne pamtimo dan kada se u poslednjem kolu rešavalo naše prvenstvo. 

Crvena zvezda i Partizan svoje mečeve prvobitno je trebalo da odigraju u subotu, ali je zbog velikog bezbednosnog rizika meč pomeren za danas. Razlog: Veliki broj navijača Olimpijakosa u gradu, koji su u prestonici bili zbog fajnal-fora Evrolige.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare