Večeras u 19.00 časova veliko finale fajnal-fora Evrolige: Micić hoće da sruši kraljevski Real u Areni!

Efes ili Real, pitanje je sad! Turski i španski timovi večeras (19.00) u Štark areni odlučuju o novom šampionu Evrope.

„Kraljevski klub“ je poslednji put podigao veliki pehar pre četiri godine, i to baš u istoj ovoj dvorani, kada ga je predvodio maestralni Luka Dončić. Efes u svojoj istoriji ima samo jednu titulu, Micić i drugovi će pokušati da odbrane naslov šampiona koji su stekli prošle sezone.

Sve oči uprte su baš u srpskog košarkaša, najboljeg strelca Evrolige, koji je baš tim poslednjim šutem protiv Olimpijakosa pokazao zašto je prvi plej Evrope.

– Veliko mi je zadovoljstvo što sam ovde i što ćemo imati priliku da branimo titulu. Čeka nas velika utakmica, obe ekipe su zaslužile da budu tu – rekao je Micić, prenosi Kurir i dodao da niko u Efesu ne trči pred rudu:

– Ne pričamo mnogo o onom što može da bude. Drago mi je da smo dosad postigli sve ovo, ali svi znaju da je najbolji osećaj kada osvojiš titulu. Nećemo da pričamo o tome šta će biti ako osvojimo drugu uzastopnu. Moramo da budemo koncentrisani do kraja, tada ćemo videti ko je bolji.

Vasilije je odlučujućom trojkom pokazao mentalitet koji je krasio mnoge velike igrače iz Srbije, uostalom, pričao je o tom srpskom mentalitetu.

– Drago mi je da mogu da reprezentujem svoju zemlju na ovakvom događaju. Mi kao nacija imamo pozitivan stav prema teškim situacijama i volimo da preuzimamo odgovornost. Odrastao sam igrajući uz mnoge kvalitetne igrače koji su to isto radili, sanjao sam o tome da ću i ja nekada to uraditi. Nisam imao mnogo šansi da rešavam utakmice, drago mi je što sam mogao to da učinim baš ovde.

UDARNA VEST.rs



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare