UDARNA VEST Majica pronađena na telu kod Ade Huje potvrđuje slutnje da je u pitanju Periš, isti NATPIS I APLIKACIJA

Majica koja je pronađena na telu mlađeg muškarca koje je isplivalo jutros kod Ade Huje identična je majici koju je imao Matej Periš, prenosi „Blic“. U pitanju je majica tamne boje sa aplikacijom jaguara i natpisom.

Kako prenosi Blic, na telu mladića koje je izvučeno oko 9.20 sati jutros iz Dunava kod Ade Huje, nakon što su telo u vodi primetili mornari jednog broda, bila je tamna majica sa aplikacijom jaguara bele boje i žutim natpisom koji ide u krug a piše „Power Super Cleaner“.

Istu takvu majicu imao je Matej Periš i upravo je nju nosio na fotografiji koja je kružila svim medijima kada je prijavljen njegov nestanak u Beogradu.

Ovaj detalj dodatno potvđuje da je izvučeno telo najverovatnije upravo Matej Periš za kojim se tragalo pet meseci.

Podsetimo, na telu je pronađen i srebrni sat na ruci, dok je u džepu farmerki pronađen mobilni telefon, ekskluzivno je objavio „Blic“.

Na licu mesta gde je izvučeno telo Splićanina ima vidljivih tragova krvi.

– Posada je primetila telo koje je plutalo pored teretnih brodova, vetar ga je naneo na ponton koji je od lađi udaljen oko pedesetak metara. Kapetan je pozvao policiju i prijavio. Koliko smo iz daljine mogli da vidimo, telo je izvučeno celo, obučeno i sa jednom patikom – kažu mornari, prenose Novosti.

– Šetali smo po palubi i videli kako voda nosi telo, da se zaustavila malo dalje. Vetar ga je doneo, plivao je nizvodno Dunavom. Oko 9 sati, u pola 10 je stigla policija. Telo je bilo u stanju raspadanja, neki dečko koji je šetao pored je proverio na internetu i video da je isto obučen. Imao je jednu belu patiku i crnu majicu. Muškarac kad se udavi on je okrenut telom na dole – rekao je za Kurir kapetan obližnjeg broda Milovan Zelenović.

Telo je pronađeno prekoputa restorana „Imperium“ na desnoj obali Dunava.

Otac Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je za Telegraf da ga je srpska policija obavestila o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno telo mladića, koje po opisu i garderobi odgovara njegovom sinu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare