Bolnice širom Beograda dobijaju dojave o bombama, „Mišović“ primio ZLOKOBNI MEJL

Nakon niza dojava o bombama mahom u školama danas je prijavljeno da je eksplozivna naprava postavljena u Gradskoj bolnici na Zvezdari, na Ginekologiji na Zvezdari, KBC Dragiša Mišović, VMA i bolnici u Zemunu, nezvanično je potvrđeno „Blicu“.

Nakon dojave, odmah su na lice mesta stigle antidiverzione ekipe koje vrše proveru. 

Dojava o navodnoj podmetnutoj bombi stigla je i na adresu KBC „Dragiša Mišović“, potvrdio je za Kurir prof. dr Predrag Savić, pomoćnik direktora ove beogradske bolnice.

– Kontradiveziona ekipa je već na terenu. Pacijente nigde ne pomeramo, a i nemamo gde da ih evakuišemo. Već je pregledan blok A bolnice, ništa nije nađeno. Kontradiverziona jedinica je sada u bloku B – kaže prof. Savić.

On dodaje da nije uplašen.

– Nemam čega da se plašim. Kontradiverziona ekipa radi svoj posao sve se čini kako nalažu i pravila službe – kaže prof. Savić.

Beogradski mediji pišu da je na mejl adresu bolnice „Dragiša Mišović“ stigla poruka sledeće sadržine: 

„Postavili smo četiri bombe u bolnici. Tek ćete otkriti ko smo mi zapravo“ – otkrio je izvor „Informera“.

Danas je prijavljeno da je eksplozivna naprava postavljena u Gradskoj bolnici na Zvezdari kao i na Ginekologiji na Zvezdari. Prema snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama vide se ljudi koji napuštaju bolnicu, a policija je na licu mesta.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare