UDARNA VEST! Sve lažne dojave o podmetnutim bombama poslate su sa SERVERA U INOSTRANSTVU

Sve lažne dojave o podmetnutim bombama upućene su sa servera u inostranstvu, prenosi Blic. Kako izvor Blica kaže, pretpostavka je da je reč o vidu pritiska na našu zemlju zbog neuvodjenja sankcija Rusiji.

Sve je počelo nakon početka agresije Rusije na Ukrajinu mejlovima o lažnim bombama u avionima Er Srbije od Beograda do Moskve. Dojave o bombama potom su se pojavile i u tržnim centrima, zatim i školama.

Danas je u 21 školi u Beogradu i nekoliko drugih gradova cirkularnim mejlom javljeno da je postavljena bomba, ali se ispostavilo da su sve dojave lažne. U toku popodneva, dojavljeno je da su postavljene bombe i na mostovima u prestonici i u tržnim centrima, ali se ispostavilo da su i one lažne.

Dojave koje su poslate školama, poslate su mejlom sa propratnim tekstom u kojem je pisalo:

Čudan osećaj smirenosti kao da čekamo normalan dan, ista rutina kao i uvek. Mrzimo sebe, ali želimo da povredimo svakoga ko nam se nađe na putu. Osećaj da je sve oko sebe samo san nas ne napušta. ne vidimo razloga da pišemo nešto drugo. Na kraju, možemo reći da nismo prvi i daleko od poslednjih. Ubijaće vas automobilima, bombama, noževima, svime što vam dođe pod ruku. Ološ poput nas unišiće sve oko sebe, jer je svet truo, svi ste truli iznutra, piše u mejlu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare