KREMLJ PRETI FINCIMA: Gađaćemo vas Kinžalima i zbrisati za 10 sekundi! Amerima prete Satanama: Od vas će ostati nuklearni pepeo!

Kako prenosi tabloid Dejli mejl, ruski zvaničnik je Finskoj, koja želi da uđe u NATO, poručio da će biti zbrisani za deset sekundi.

Ako Finska želi da se pridruži ovom bloku, onda je naš cilj apsolutno legitiman – da dovedemo u pitanje postojanje ove države. Ovo je logično. Ako Sjedinjene Države ugroze našu državu, to je dobro: evo vam Sarmat (raketa Satana-2), a od vas će ostati nuklearni pepeo ako mislite da Rusija ne treba da postoji, navodno je rekao Žuravljev, prenosi Kurir.

„A Finska kaže da je jedno sa SAD. Pa, stanite u red. Finci uopšte treba da budu zahvalni Rusiji na državnosti, na činjenici da Finska postoji kao država“, rekao je on i dodao da Rusija na finskoj granici neće imati strateško oružje, već Kinžale „koji će do Finske stići za 20 sekundi, ili čak 10 sekundi“.

Rat u Ukrajini počeo je, između ostalog, i zato što je Kremlj želeo da spreči širenje NATO na istok. Finska je godinama bila neutralna ali su posle invazije na Ukrajinu odlučili da žele da se pridruže Alijansi.

U slučaju da Rusija napadne neku članicu NATO to bi moglo da dovede do direktnog sukoba sa Severnoatlantskom alijansom i svetskog rata.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare