ISEKLA ĆERKI VENE, BACILA JE SA SPRATA, PA SKOČILA Jeziva sličnost porodičnih tragedija u Mirijevu i Bežaniji

Vest koja je juče odjeknula kao bomba bila je ta da je majka bacila svog petogodišnjeg sina, pa potom skočila sa trećeg sprata stambene zgrade u kojoj žive u jednom beogradskom naselju. Kao motiv navodi se to što se nedavno razvela, međutim ta informacija nije potvrđena.

Stravična nesreća dogodila se oko 8.30 časova juče, a žena i dete su preživeli pad i sa teškim povredama su prevezeni u bolnicu.

– U jutarnjim satima prijavljeno je da ispred zgrade leže žena i deteta. Na teren su odmah krenule patrola i ekipa Hitne pomoći. Tamo su zatekli jeziv prizor, žena i dete su ležali na travi pored pločnika, a odmah je utvrđeno da je majka bacila sina, pa skočila za njim sa prozora – rekao je izvor i dodao da su žitelji ovog dela Beograda konstantno imali problema sa ženom.

Takođe, ubrzo nakon užasa ispred zgrade pojavio se i suprug žene koja se bacila sa zgrade koji je bio van sebe uz povike da mu je to „namerno uradila“.

Nažalost, ovo nije usamljen slučaj surovih majki koje su spremne da povrede svoje dete, a zatim i sebe. Srbija je tog junskoj jutra 2019. ostala nema nakon saznanja da je farmaceut Danijela Radojičić (36) ubila svoju trogodišnju ćerku Teodoru i sebe, skokom sa četrtog sprata.

– Danijela je tog 17. juna dok joj je muž bio na poslu, prvo ćerkici prerezala vene, pa je bacila s četvrtog sprata na beton. Potom je zapalila kauč u stanu, sebi isekla vene i skočila kroz isti prozor. Pre toga je vikala nepovezane stvari, među kojima i „Kosovo je Srbija“ i „Sve nam uzeste“ – priseća se ovog jezivog horora sagovornik i dodaje:

– Komšije su u prvi mah mislile da je u pitanju požar, ali je kasnije otkrivena bolna istina. Danijela je pre nego što je presudila ćerkici i sebi izgubila bebu u šestom mesecu trudnoće i navodno nije mogla da podnese taj gubitak. Tada su naši sagovornici isticali da je Danijela zločin počinila jer je upala u depresiju i da je doživela pomračenje uma, prenosi Blic.

Sličan slučaj iz 2011.

Otac u naručju sa trogodišnjim sinom skočio sa šestog sprata

Slučaj koji je 6. decembra 2011. potresao Srbiju bio je kada je Palko Ponjiger (51) sa tada trogodišnjim sinom Milanom skočio sa šestog sprata vojnog samačkog hotela na Zvezdari, i to samo nekoliko trenutaka pošto je to uradila i njegova majka Ilonka (47).

Mališan je tom prilikom zadobio brojne povrede, ali je nekim čudom uspeo da preživi i da se samo nakon godinu dana oporavi. 

– Tada su nastradali Milanovi roditelji Palko i Ilonka, a Milan je samo čudom ostao živ, ali s prelomima obe butne kosti, ruku, povredama glave i karlice. Nakon tragedije koju je jedva preživeo ostao je potpuno sam, ali ga je jedna porodica iz Žarkova usvojila i postala njegov staratelj – podseća izvor.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare