SRPSKA ZASTAVA NA ZVANIČNOM DRESU UKRAJINE: Pogledajte nove patriotski dres fudbalera Ukrajine /FOTO/

Fudbalska reprezentacija Ukrajine predstavila je specijalni patriotski dres za prijateljske utakmice. Na ovom dresu nalazi se i zastava Srbije, prenosi Kurir.

Predsednik Fudbalskog saveza Ukrajine (UAF) Andrej Pavelko najavio je izdavanje specijalnog patriotskog dresa za reprezentaciju Ukrajine. U njemu će reprezentacija igrati naredne prijateljske utakmice. Prema nekim informacijama Ukrajinci planiraju da se u ovom dresu takmiče i na Svetskom prvenstvu u Kataru, ukoliko u junu prođu baraž. Mada je pitanje kako bi FIFA reagovala na tako nešto. FS Ukrajine planira odigravanje tri prijateljske utakmice pre 1. juna, kada će njihova selekcija igrati protiv Škotske u baražu za SP.

Na dresu je prikazana mapa Ukrajine čije su granice stilizovane kao zastave država koje pružaju pomoć Ukrajincima. Zanimljivo, među njima je predstavljena i Srbija, a tu su i zastave svih zemalja iz regiona Hrvatske, Crne Gore, BiH, Severne Makedonije…


Na dresu stoji i natpis „Ujedinjeni za Ukrajinu“. Brojevi koje će igrači nositi na leđima biće u obliku ukrajinskih gradova.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare