POZNATI DATUM I VREME SAHRANE VIDOJA RISTOVIĆA Danas završena obdukcija, porodica se oglasila: „Neizmerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom

Suprug voditeljke Nikoline Pišek, istoričar umetnosti Vidoje Ristović (44) preminuo je iznenada, a vest o njegovoj smrti šokirala je region.

Kako prenosi Blic, Vidoje će biti sahranjen u četvrtak 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a obdukcija je danas završena.

Porodica preminulog Vidoja Ristovića obaveštava sve prijatelje i porodicu o ispraćaju istoričara umetnosti na večni počinak: 

– Neizmerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44.godini života. Obaveštavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12.maja.2022. godine na Novom groblju u 14:30 časova.

Ožalošćeni:

Otac Vitor, majka Marija, supruga Nikolina, ćerke Mateja i Una Sofija. 

– Poslednji pozdrav našem Vidoju, neka te anđeli čuvaju – stoji u saopštenju porodice.

Suprug voditeljke Nikoline Pišek preminuo je u salonu za masažu.

Vidoje je navodno bio u salonu na masaži strujom, a maserka je bila starija žena od oko 60, prenosili su domaći mediji.

Kako navodi izvor blizak porodici Ristović, Vidoje se preko dana osećao dobro i nije se žalio ni na kakve zdravstvene tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo.

Svi prijatelji i članovi uže i šire familije očajni su što su ostali bez sina, supruga, oca i prijatelja, koji je imao ozbiljne planove da svoje životne navike dovede u red.

– Vidoje je bio izuzetno uspešan čovek, ali čini se da je specifičan ritam putovanja i rada uzeo danak – rekao je izvor za „Alo“ i dodao: 

– Trgovao je umetninama i mnogo je putovao po Evropi. Relacija Beograd-Zagreb-Beograd za njega i njegovu porodicu je bila skoro svakodnevna ruta. Bio je veliki hedonista, voleo je da uživa u hrani i piću i uprkos višku kilograma, koji je istina bio primetan, ništa nije upućivalo na to da bi moglo da dođe do ovakvog ishoda. Holesterol i pritisak su mu s vremena na vreme bili povišeni, ali govorio je da se kontrolisao i da nema razloga za brigu. Uz ekskluzivna pića u kojima je uživao voleo je da zapali i tompus. Redovno je odlazio na masaže i u spa centre jer je izuzetno voleo takav vid opuštanja. Planirao je da ovog proleća krene da dijetu i detoksikaciju organizma. Bio je rešen u nameri da svoje telo i zdravlje dovede u red, ali i sami vidite šta se desilo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare