PALJBA OSTOJE MIJAILOVIĆA PO „GOSPODINU IZ ŽELEZNIKA“: Pričali su da sam ubica, narko diler, kradljivac automobila, švercer oružja

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailovićbio je gost jutarnjeg programa Prve TV gde je uoči večerašnje utakmice između Partizana i Budućnosti u polufinalu ABA lige pričao o raznim temama.

Nije se libio Mijailović da pecen i prozove večitog rivala, pažljivo birajući reči da ne imenuje konkretno bilo koga, opet jasno aludirajući na čelnike KK Crvena zvezda.

– Jedva sam prihvatio vaš poziv, ipak su neki drugi sinonim za jutarnji program, nisam to ja – rekao je Mijailović, čime je jasno želeo da ukaže na česta gostovanja Nebojše Čovića u jutarnjim programima na nacionalnim televizijama.

Govorio je predsednik KK Partizan o bojkotu KLS koji je njegov klub najavio, nezadovoljan formatom takmičenja. Potom je pričao o optužbama na njegov račun.

– Mi smo tražili da se to vrati na Skupštinu, da se ponovo odlučuje, jer ovo više nije kovid sezona, a mi igramo po pravilima iz kovid sezona. Dolazimo u situaciju da je naša liga podređena jednoj porodici ili dva kluba. Partizan nikome ne može da bude krpa za potiranje, a bivši je prvak Evrope ima Željka Obradovića na klupi, armiju navijača iza sebe, to neće da se desi – istakao je Ostoja Mijailović, pa dodao:

– Videli ste zadnjih pet godina ja sam po njihovoj priči krao automobile, varao sam osiguranja, ja sam ubio Majkl Odža, ja sam bio trgovac narkoticima, švercovao sam oružje. Sada i sada izmišljaju neku aferu oko neke tuče.

Govorio je o sudskom postupku i nezdravom rivalitetu dva kluba.

– Zašto me nisu napadali pre pet godina. Ja sam gospodina iz Železnika tužio pre dve godine jer je na nacionalnoj televiziji rekao da sam trgovao drogom. Zašto sud nije presudio u moju ili njegovu korist. Postoji li bilo kakav dokaz za to? Pitam se šta je sledeće? A onda se pitamo zašto nas je 35.000 manje, nama ne trebaju spoljni neprijatelji. Dok ne uklonimo kancer iz našeg društva i sporta, neće nam biti bolje – rekao je Mijalović i završio:

– Ja sam za pet godina pretrpeo najgore uvrede, bez ikakvih dokaza, pričali su da sam ubica, narko diler, sada smišljaju neku glupavu priču oko nekakvih tuča kada sam bio na Hilandaru sa svojim sinom da se pričestim.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare