VLADIMIR PUTIN mora na HITNU OPERACIJU!? Prinuđen da preda vlast, a evo i ko će je PREUZETI! Naslednik ima nadimak „KRVAVI“

Vladimir Putin je prinuđen da preda vlast zbog operacije.

Ruski predsednik Vladimir Putin navodno treba da bude podvrgnut operaciji, verovatno zbog raka, poslednja je informacija koja je procurila iz Kremlja, prenosi Republika.

Naime, Telegram kanal General SVR, koji navodno vodi bivši general-potpukovnik ruske Spoljne obaveštajne službe, rekao da su doktori obavestili Putina da će ga operacija onesposobiti „na kratko vreme“.

Zbog toga je on odlučio da preda vlast svom pomoćniku Nikolaju Patruševu.

Patruševa, bivšeg KGB zvaničnika i svojevremeno šefa FSB, imenovao je lično Putin kao čoveka od najvećeg poverenja.Patrušev koga su demonstranti u Rusiji svojevremeno prozvali „krvavi Nikolaj“ je drugi čovek u Rusiji, a pretpostavlja se da je on uticao na Putina da pokrene invaziju na Ukrajinu.

Iako u Kremlju javno pričaju da Vladimir Putin puca od zdravlja, strani mediji pišu da nedavna javna okupljanja na kojima se pojavio ruski predsednik, pokazuju da on izgleda „drhtavo i natečeno“.

To je dovelo do spekulacija da on, pored raka, možda pati od više bolesti, uključujući demenciju ili Parkinsonovu bolest.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare