OČI U OČI SA SVEDOKOM SARADNIKOM Darko Šarić prvi put u javnosti posle hapšenja, nastavlja se suđenje za šverc 5,7 TONA KOKAINA

Darko Šarić, koji je uhapšen 14. aprila, danas se prvi put pojavio u javnosti i to pred Apelacionim sudom koji je otvorio drugostepeni postupak u predmetu koji je protiv Šarića i ostalih optuženih vođen zbog šverca 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu.

Pred sudom je danas prvi put javno počelo saslušanje svedoka saradnika Draška Vukovića, koji je ranije priznao da je učestvovao u švercu kokaina ali je naveo da ne poznaje Darka Šarića i da nikada ništa nije radio za njega, prenosi Blic.

Na prethodnom suđenju, koje je održano dok je Darko Šarić još boravio u kućnom pritvoru, saslušan je svedok saradnik Nebojša Joksović, inače Šarićev školski drug, koji je u sudnici izjavio da je „iz priča čuo da Šarić trguje drogom“.

Naveo je i da optužbe koje je protiv njega izneo Draško Vuković, a koji je ranije pred sudom ispričao da ga je u posao sa drogom uveo Joksović, nisu tačne.

Podsetimo, između dva suđenja pred Apelacionim sudom, koje se održava u zgradi Specijalnog suda u kojoj je Šarić u pritvoru, on je uhapšen zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je švercovala drogu, zatim koja se dovodi u vezu sa ubistvom optuženog u ovom postupku, Milana Milovca u Ekvadoru.

Na teret im je stavljeno i da su pokušali da diskredituju Nebojšu Joksovića kako bi on izgubio status svedoka saradnika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare