PRODAVALI MARIHUANU U OSNOVNOJ ŠKOLI! Pripadnici Intevrentne jedinice 92 UHAPSILI DVOJICU MLADIĆA U ZEMUNU

Dvojica maldića starosti oko 20 godina uhapšeni su, brzom reakcijom pripadnika Intevrentne jedinice 92, zbog sumnje da su dilovali marihuanu u dvorištu OŠ „Gavrilo Princip“ u Zemunu, prenosi Informer.

Kako se nezvanično saznaje osumnjičeni za dilovanje narkotika uhapšeni su oko 22 sata nedaleko od dvorišta OŠ „Gavrilo Princip“, gde su kako se sumnja marihuanu prodavali maloletnicima.

– Reč je dvojici mladića koji imaju oko 20 godina. Neko vreme su ih viđali roditelji kako se mešaju sa decom koja tu idu u skolu. Verujem da su privukli pažnju i pripadnicima Interventne policije koji redovno tuda obilaze teren. Kada su  pokušali da im priđu oni su se dali u beg – priča izvor Informera upoznat sa slučajem.

On dodaje da je njihovo bekstvo verovatno sumnju učinilo još većom, te su pripadnici Interventne jedinice 92 krenuli za njima.

– Bilo je kao na filmu. Ubrzo su ih uhvatili, a kako sam čuo kod njih je pronađeno više paketića marihuane – rekao je sagovornik Informer.

Ovom je samo još jedna u nizu od akcija, pripdanika Interventne jedinice 92 kojom se jasno daje do znanja da policija posebno vodi računa o školama gde se dileri okupljaju i prodaju narkotike maloletnicima. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare